De eerste en de beste ombouw specialist uit Amersfoort

Red Ring of Death (z.g. RRoD)

Een veel voorkomende probleem met de xbox360 is de RRoD. Als u de xbox360 aan zet gaan er drie rode lampjes knipperen. U krijgt veelal geen beeld en geluid meer. Soms reageert de xbox360 met geen beeld maar wel geluid. Ook komt het wel eens voor dat u in het scherm de error melding E74 ziet. Wij kunnen alle genoemde defecten voor u repareren. U kunt er niet op wachten maar houden de reparatie tijd zo kort mogelijk. Veelal is de xbox360 de volgende dag klaar.
 

Garantie op een RRoD reparatie

Wij werken op een no cure no pay basis. Dat betekent in het geval de reparatie niet lukt betaalt u ook niets. U krijgt drie maanden garantie op de reparatie. In 15% van de gevallen komt het defect terug. Wij proberen de xbox360 dan nogmaals (gratis) te repareren. Lukt het niet in de periode van drie maanden dan krijgt u €30 terug. Wij adviseren u altijd om eerst gebruik te maken van de Microsoft garantie. U krijgt namelijk drie jaar garantie op een RRoD.
 

Moeite met lezen van dvd schijfjes

Heeft uw Xbox 360 moeite met het lezen van spellen? Dan kan het zijn dat uw DVD speler in uw Xbox 360 defect is. De speler in uw Xbox 360 bevat veel mechanische componenten. Deze slijten op den duur. Ook de laser van de dvd speler kan snel slijten. Lasers kunnen erg slecht tegen rookaanslag of vuil.
Wij kunnen dit voor u repareren. Bij deze reparatie wordt de volledige DVD drive vervangen. Hierna kunt u al uw spellen weer moeiteloos spelen.

Reparatie van de DVD drive lade

Bij de Samsung drive komt het wel eens voor dat de lade niet goed open wil na verloop van tijd. Wij kunnen dit repareren en u kunt er op wachten.
 

DVD drive key recovery

Wanneer u zelf heeft geprobeerd uw Xbox 360 om te bouwen en u uw DVD key kwijt geraakt heeft kunnen wij deze misschien terughalen. Als u uw key kwijt bent speelt de Xbox 360 geen spellen meer af en de Xbox 360 geeft de spellen dan weer als een film. Mocht u dit probleem hebben neem dan contact met ons op. Wij zullen dan kijken of wij uw dvd drive key kunnen terughalen.