De eerste en de beste ombouw specialist uit Amersfoort

Xbox 360 ombouw

Wij kunnen de xbox360 voor u ombouwen. Ombouwen doet u om backup spellen te kunnen spelen. De ombouw doen wij op een deskundige wijze. Er zijn op dit moment 3 methodes om uw Xbox 360 om te bouwen. Niet iedere methode is misschien mogelijk voor uw Xbox 360.

 

firmware flashen

Via deze methode wordt de software in de DVD drive van uw Xbox 360 aangepast. Middels deze andere firmware is de xbox360 in staat om backup DVD's af te spelen. Als u uw Xbox 360 laat voorzien van andere firmware betekend dat dus dat u uw spellen moet branden op DVD R DL schijfjes. Voor de allernieuwste (XGD3) spellen moet u ook een andere brander aanschaffen. Tegenwoordig zijn alle nieuwe spellen XGD3. Op deze ombouw kunt u wachten. U kunt toekijken hoe de ombouw verloopt en kunt tijdens de ombouw al uw vragen stellen. U gaat als tevreden klant weg!

Wilt u uw Xbox 360 laten flashen dan kan dit alleen bij de volgende xboxen:
•Bij de Xbox 360 phat kunnen alle Xboxen worden geflashed!
•Bij de Xbox 360 slim zijn alleen de slims mogelijk met een Liteon DVD drive.
Om te weten of u een Liteon in uw Xbox 360 slim heeft doet u de dvd lade open van uw xbox en controleert deze met de onderstaande foto.

 

 

Reset Glitch Hack (RGH)

Via deze methode wordt uw volledige Xbox 360 gekraakt. Xbox Live is via deze ombouw methode niet meer mogelijk. Met deze methode is het mogelijk om Homebrew, Emulators (denk aan SNES, N64, PSX, etc...) en Xbox 360 spellen te spelen vanaf een externe schijf. De externe harde schijf moet dan USB bevatten en fat32 geformatteerd zijn. Ook is het mogelijk om de interne Xbox 360 harde schijf te vervangen voor een grotere variant (bijvoorbeeld 500gb). U kunt dan de spellen via FTP naar de Xbox 360 sturen. Xbox 360 spellen kunt u starten via het Freestyle Dashboard. Dit is een dashboard dat gebouwd is om bijvoorbeeld programma's te kunnen starten. In de toekomst zal het ook mogelijk worden om Mediacenter software te draaien. Op deze ombouw methode kunt u niet wachten. U moet hiervoor uw xbox 360 achterlaten. Hieronder ziet u een voorbeeld van het Freestyle Dashboard.


Niet iedere Xbox 360 kan via de Reset Glitch Hack worden omgebouwd. Hieronder kunt u zien of uw Xbox 360 mogelijk is:
•Bij de Xbox 360 phat is het mogelijk zolang uw xbox 360 het dashboard versie 2.0.13604.0 of lager bevat.
Dit kunt u controleren door uw Xbox 360 te starten en te gaan naar "Console settings" -> "system info". Bovenaan staat uw dashboard versie.
•Bij de Xbox 360 slim zijn alle modellen mogelijk zolang de productie datum (achterop) lager is dan Augustus 2011.

Het voornamelijke doel van de RGH is het mogelijk maken om homebrew, emulators en Xbox 360 kopie spellen te spelen waavan je het origineel in bezit heb. Het in bezit hebben van kopieen die je niet zelf origineel in bezit hebt is strafbaar in Nederland. Lees voor meer informatie onze disclaimer.

 

Wasabi 360

Via de Wasabi 360 is het mogelijk om uw Xbox 360 spellen te spelen vanaf een externe e-sata harde schijf. Aan de zijkant van de Xbox 360 komt een apparaat te zitten waarmee u uw harde schijf kunt aansluiten. Uw spel selecteert u via het Xbox 360 Picture Library. Xbox Live is in de toekomst mogelijk! U kunt dus via deze ombouw methode originele Xbox 360 dvd's spelen en kopie spellen via de harde schijf. Voor meer informatie klik hier.