De eerste en de beste ombouw specialist uit Amersfoort

PSP ombouw

Wij kunnen uw psp ombouwen. Helaas zijn nog niet alle psp's om te bouwen. Om te controleren of uw psp om te bouwen is moet u de batterij verwijderen. Hieronder zit een datumcode dat uit een cijfer en een letter bestaat.

Zit uw psp onder 8c dan is deze om te bouwen. U kunt erop wachten. Heeft u een hogere datumcode dan kunnen wij die psp niet ombouwen. Er zijn ombouwers die dit wel aanbieden. Wij doen dit niet omdat elke keer als de psp uit gaat de ombouw opnieuw geactiveerd moet worden.
 

Ombouw garantie

Mocht er tijdens de ombouw wat mis gaan en uw psp is niet meer te repareren, dan geven wij u het oorspronkelijke bedrag terug of geven u een nieuwe psp. Na de ombouw kan er niets mis gaan met de psp. Wat erin zit gaat er niet zomaar uit! Het kan wel voorkomen dat u uw psp gaat updaten met een nieuwe firmware van Sony. In dit geval is uw psp dan weer origineel en niet meer omgebouwd. U moet dan opnieuw langskomen om hem te laten ombouwen. Na de ombouw krijgt u een cd mee die u goed moet bewaren. Mocht de psp bricked raken dan kunnen wij uw psp waarschijnlijk weer repareren met de cd.
 

Sony garantie

Het is niet nodig om de psp open te maken voor de ombouw. De garantie bij Sony blijft dus behouden. Wel moet de ombouw ongedaan gemaakt worden voordat de psp terug kan naar Sony. Updaten van de firmware Het kan voorkomen dat de psp niet meer de allernieuwste spellen meer afspeelt. In dit geval moet de psp geupdate worden. Dit doen wij ook en u kunt erop wachten.