De eerste en de beste ombouw specialist uit Amersfoort

Disclaimer

In Nederland is het aanpassen van spelcomputer geen illegale handeling. Er wordt op geen enkele manier gepatenteerde software aangepast en er wordt op geen enkele manier inbreuk gemaakt op patenten.

In Nederland is het volgens auteurswet artikel 32a verboden om kopieën van software of games in bezit te hebben. U dient het origineel of de licentie in het bezit te hebben. Consoleombouwservice bouwen gameconsoles om zodat u kopie spellen kunt spelen waarvan u het origineel in bezit heeft of om homebrew software te kunnen installeren. Derhalve kunnen wij als Consoleombouwservice niet aansprakelijk gesteld worden indien u zich niet houdt aan bovenstaande.
Door je gameconsole bij Consoleombouwservice om te laten bouwen verklaar je dat je geen spellen zult spelen waarvan je het origineel niet in bezit hebt of waarvan je geen licentie bezit.

In die gevallen waar wij op onze site spreken over back-up spellen of gekopieerde spellen bedoelen wij een kopie waarvan het origineel of een licentie bij u in het bezit is.

Consoleombouwservice geeft u een half jaar garantie op hardware onderdelen. Niet onder de garantie vallen systeem updates die de ombouw ongedaan maken en/of het console defect maken. De garantie vervalt indien de hardware door derden, zijnde niet Consoleombouwservice, geopend wordt nadat Consoleombouwservice de reparatie heeft uitgevoerd. 

Het spelen met een omgebouwd console via een onlinedienst is op eigen risico. Het kan gebeuren dat na een systeemupdate van de fabrikant de ombouw niet meer of niet meer volledig functioneert. Dit valt nooit onder de garantie van Consoleombouwservice. Alleen het technisch niet functioneren van een ombouw valt onder de garantie.

Consoleombouwservice is op geen enkele manier aansprakelijk voor mogelijke data verlies.

Microsoft, Xbox, Xbox 360, Sony, PS3, PSP, Nintendo, Wii, DS, Apple, iPhone, iPod en iPod touch zijn geregistreerde handelsmerken en merknamen en zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Op de gehele website is verder de volgende disclaimer van toepassing: http://www.annotatie.nl/disclaimer.html