De eerste en de beste ombouw specialist uit Amersfoort

Reparatie van de drive lens

Het kom wel eens voor dat de wii geen originele of backups wil afspelen. In dit geval is waarschijnlijk de lens defect. Deze lens kunnen wij vakkundig vervangen. Op deze reparatie kunt u wachten.
 

Reparatie van de drive transportsysteem

Soms gaan de dvd's niet goed meer in de wii of uit de wii. Veelal zijn een of meer tandwieltjes kapot. Dit komt voor wanneer u de DVD teveel forceert in de wii. Bij deze reparatie vervangen wij de defecte tandwieltjes. Op deze reparatie kunt u wachten.
 

Reparatie van een bricked wii

Wanneer u toch een software ombouw heeft gedaan en u heeft een update of een verkeerd programma gedraaid dan is er een grote kans dat de wii een zwart scherm geeft. Ook is het mogelijk dat de wii een foutmelding weergeeft. In dit geval is uw wii waarschijnlijk bricked. Wij kunnen een poging wagen deze te repareren op no cure no pay basis. Op deze reparatie kunt u niet wachten. Wij kunnen u wel een eerste oordeel geven of de wii te redden is.
Er is ook een mogelijkheid dat de wifi of bluetooth module kapot is, deze kunnen wij dan repareren maar u kunt daar niet op wachten.